VRTNA OPREMA

Vrtna oprema je sestavni del vsakega vrta. Njena funkcionalnost in estetika ustvarita bivanje na vrtu sproščujoče in prijetno. Glede na želje in stil vrta ter hiše lahko izbirate med naravno vrtno opremo blagovne znamke IKA-UM narava ali vrtno opremo sodobnejših oblik znamke IKA-UM trend.

IKA-UM narava

Kamen z vodo oživi. Fontane in lijake ter ostale izdelke vrtne opreme blagovne znamke IKA-UM narava izdelujemo iz dolenjskega naravnega kamna. Kosi so unikatnih naravnih oblik. Te nato deloma obdelamo, da jih pripravimo za vgradnjo. Vrtno opremo tudi sami montiramo.IKA-UM trend

Blagovno znamko vrtne opreme IKA-UM trend označujejo uporabnost in naravni materiali, združeni s sodobnimi oblikovalskimi idejami in tehnikami. Če želite na svojem vrtu uživati v kamnitih separejih, pričarati toplino z ognjem iz kamina ali se po vrtu sprehoditi po poteh, tlakovanih s kamnom, potem je IKA-UM trend prava izbira za vas. V pomoč pri odločitvi, kako urediti vaš vrt, vam nudimo izris vrta, pri čemer upoštevamo vaše želje, predlagamo možne rešitve in s tem dosežemo kar največjo funkcionalnost.

Pri oblikovanju znamke IKA-UM trend smo izhajali iz kamna kot naravnega materiala, kombiniranega z lesom in vodo. Ohranili smo masivnost kot element tradicionalne rabe, hkrati pa sledili sodobnim trendom oblikovanja. Izbirate lahko med tipskimi izdelki iz ponudbe, izdelamo pa tudi unikatne kose, ki izražajo vaše ideje ter so prilagojeni potrebam vašega vrta.


Pošljite povpraševanje >>